Lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari Gelo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ning Ngendi Nggonku Nggoleki
Mung Abote Kepingin Ketemu
Nadyan Adoh Tak Parani
Mung Nuruti Karepe Ati

Bareng Saiki Ketemu
Kowe Lungo Ninggalne Aku
Koyo Sinendal Atiku
Luh Tumetes Nelesi Pipiku

Yen Pancene Ora Tresno
Mbokyo Kondo Sing Prasojo
Ojo Gawe Gelo Ati
Aku Ora Bakal Nggondeli

Koyo Ngene Lelakonku
Biyen Ngopo Kok Ndadak Ketemu
Yen Pancen E Ditinggalne
Gawe Gelo Ati Sak Lawase
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Gelo Sragenan Karawitan Campursari, lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari Gelo, lirik Gelo Sragenan Karawitan Campursari, lirik Sragenan Karawitan Campursari Gelo, Kumpulan lirik lagu Sragenan Karawitan Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Sragenan Karawitan Campursari terlengkap, Download Lirik Lagu Gelo Sragenan Karawitan Campursari, Chord dan Lirik Lagu Gelo Sragenan Karawitan Campursari, Terjemahan Lirik Lagu Gelo Sragenan Karawitan Campursari,Sragenan Karawitan Campursari Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Gelo, Profil Sragenan Karawitan Campursari dan Lagu Gelo, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Gelo Sragenan Karawitan CampursariGelo
  Sragenan Karawitan Campursari   Writed by Admin  7098x     Thursday, 05-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram