Lirik lagu Waldjinah Resepsi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yen Pinuju Angrawuhi Ing Malam Resepsi
Kakung Putri Ngagem Busono Kang Edipeni
Poro Putri Sami Lenggah Jejer Katon Rapi
Yen Sinawang Nganti Koyo Kontes Widodari

Poro Priyo Lenggahe Rodo Adoh Sakwetoro
Uthak-uthik, Lirak-lirik
Ngguya-ngguyu, Mesam-mesem
Sajak Arep Mundhut Lagu

Sinten Niku Lenggah Pojok Ndhelik Ono Mburi
Menga-mengo Sajake Kok Ono Sing Diwedeni

Poro Priyo Lenggahe Rodo Adoh Sakwetoro
Uthak-uthik, Lirak-lirik
Ngguya-ngguyu, Mesam-mesem
Sajak Arep Mundhut, Mundhut Lagu

Sinten Niku Lenggah Pojok Ndhelik Ono Mburi
Menga-mengo Sajake Kok Ono Sing Diwedeni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Resepsi Waldjinah, lirik lagu Waldjinah Resepsi, lirik Resepsi Waldjinah, lirik Waldjinah Resepsi, Kumpulan lirik lagu Waldjinah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Waldjinah terlengkap
  Waldjinah   Writed by Admin  358x     Thursday, 16-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram