Lirik lagu Waldjinah Jago Kluruk
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yen Ing Wayah Bengi, Katon Soyo Sepi
Angine Semilir, Mbeningake Pikir
Mangsane Wong Tangi, Krungu Sworo Muni
Tur Kilir Gemilir, Nuli Podo Nglilir

We Lha Kae, Jagone Kluruk
Iku Mau Tandane Wayah Bangun Esuk
We Lha Kae, Jagone Kluruk
Iku Mau Tandane Wayah Bangun Esuk

Yen Wes Podo Nglilir, Siji Sing Dipikir
Podo Tandang Gawe, Nyukupke Butuhe
Kanthi Ora Kuatir Yen Nganti Kecicir
Waton Pangertene, Bareng Lan Tindak'e

We Lha Kae, Jagone Kluruk
Iku Mau Tandane Wayah Bangun Esuk
We Lha Kae, Jagone Kluruk
Iku Mau Tandane Wayah Bangun Esuk

Jare Wulang Kae Sing Esuk Tangine
Bening Pikirane, Cepak Rejekine
Jare Pakulinan Sing Tangine Awan
Sebel Tur Grobyakan, Golek Sandang Pangan

We Lha Kae, Jagone Kluruk
Iku Mau Tandane Wayah Bangun Esuk
We Lha Kae, Jagone Kluruk
Iku Mau Tandane Wayah Bangun Esuk

Nadyan Brengos Ketel Yen Mboten Makaryo
Sasat Koyo Kintel Ning Batok Kelopo
Gaweane Njintel, Ora Entuk Bogo
Yen Sing Putri Mangkel, Sido Di Tinggal Lungo

We Lha Kae, Jagone Kluruk
Angel Golek'ane, Ora Gelem Diceluk
We Lha Kae, Jagone Kluruk
Angel Golek'ane, Ora Gelem Celuluk
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Jago Kluruk Waldjinah, lirik lagu Waldjinah Jago Kluruk, lirik Jago Kluruk Waldjinah, lirik Waldjinah Jago Kluruk, Kumpulan lirik lagu Waldjinah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Waldjinah terlengkap
  Waldjinah   Writed by Admin  942x     Wednesday, 15-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional (Latechdev)
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome