Lirik lagu Waldjinah Lelo Ledhung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tak Lelo…lelo…lelo Ledung…
Cep Menenga, Aja Pijer Nangis
Anakku Sing Ayu Rupane
Yen Nangis Ndak Ilang Ayune
Tak Gadhang Bisa Urip Mulya
Dadiyo Wanita Utama
Ngluhurke Asmane Wong Tuwo
Dadiyo Pendekaring Bangsa….

Wis Cep Menenga…anakku…
Kae.. Mbulane Ndadari
Kaya Buta Nggegilani
Lagi Nggolekki Cah Nangis..

Tak Gadhang Bisa Urip Mulya
Dadiyo Wanita Utama
Ngluhurke Asmane Wong Tuwo
Dadiyo Pendekaring Bangsa….
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Lelo Ledhung Waldjinah, lirik lagu Waldjinah Lelo Ledhung, lirik Lelo Ledhung Waldjinah, lirik Waldjinah Lelo Ledhung, Kumpulan lirik lagu Waldjinah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Waldjinah terlengkap, Download Lirik Lagu Lelo Ledhung Waldjinah, Chord dan Lirik Lagu Lelo Ledhung Waldjinah, Terjemahan Lirik Lagu Lelo Ledhung Waldjinah,Waldjinah Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Lelo Ledhung, Profil Waldjinah dan Lagu Lelo Ledhung, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Lelo Ledhung WaldjinahLelo Ledhung
  Waldjinah   Writed by Admin  1845x     Thursday, 21-05-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram