Waldjinah   Writed by Admin
Putraku Si Ande, Ande, Ande Lumut Temuruna Ana Putri Kang Unggah-unggahi Putrine Ngger, Kang Ayu Rupane Klenthing Ijo Iku Kang Dadi Asmane Duh Ibu, Kula Dereng Burun Duh Ibu, Kula Mboten Medun Nadyan Ayu Sisane Si Yuy.. Read »
  Waldjinah   Writed by Admin
Nuwun Sewu Mas Kula Badhe Ndherek Pirsa Napa Leres Niki Daleme Mas Joko Piantune Alit Kumis Tipis Lencir Kuning Bilih Mlampah Kados Raden Mas Janoko Ora Kleru Dhik Ning Sliramu Kuwi Sapa Sajake Aku Wis Nate Pirsa Ja.. Read »
  Waldjinah   Writed by Admin
Yen Pinuju Angrawuhi Ing Malam Resepsi Kakung Putri Ngagem Busono Kang Edipeni Poro Putri Sami Lenggah Jejer Katon Rapi Yen Sinawang Nganti Koyo Kontes Widodari Poro Priyo Lenggahe Rodo Adoh Sakwetoro Uthak-uthik, Lira.. Read »
  Waldjinah   Writed by Admin
Yen Ing Wayah Bengi, Katon Soyo Sepi Angine Semilir, Mbeningake Pikir Mangsane Wong Tangi, Krungu Sworo Muni Tur Kilir Gemilir, Nuli Podo Nglilir We Lha Kae, Jagone Kluruk Iku Mau Tandane Wayah Bangun Esuk We Lha Kae,.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play