Lirik lagu Waldjinah Ande Ande Lumut
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Putraku Si Ande, Ande, Ande Lumut
Temuruna Ana Putri Kang Unggah-unggahi
Putrine Ngger, Kang Ayu Rupane
Klenthing Ijo Iku Kang Dadi Asmane

Duh Ibu, Kula Dereng Burun
Duh Ibu, Kula Mboten Medun
Nadyan Ayu Sisane Si Yuyu Kangkang

Putraku Si Ande, Ande, Ande Lumut
Temuruna Ana Putri Kang Unggah-unggahi
Putrine Ngger, Kang Ayu Rupane
Klenthing Abang Iku Kang Dadi Asmane

Duh Ibu, Kula Dereng Burun
Duh Ibu, Kula Mboten Medun
Nadyan Ayu Sisane Si Yuyu Kangkang

Putraku Si Ande, Ande, Ande Lumut
Temuruna Ana Putri Kang Unggah-unggahi
Putrine Ngger, Kang Ayu Rupane
Klenthing Kuning Iku Kang Dadi Asmane

Duh Ibu, Kula Inggih Burun
Duh Ibu, Kula Baden Medun
Nadyan Olo Meniko Kang Putro Suwon
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ande Ande Lumut Waldjinah, lirik lagu Waldjinah Ande Ande Lumut, lirik Ande Ande Lumut Waldjinah, lirik Waldjinah Ande Ande Lumut, Kumpulan lirik lagu Waldjinah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Waldjinah terlengkap
  Waldjinah   Writed by Admin  235x     Wednesday, 29-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram