Lirik lagu Waldjinah Mas Joko
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nuwun Sewu Mas Kula Badhe Ndherek Pirsa
Napa Leres Niki Daleme Mas Joko
Piantune Alit Kumis Tipis Lencir Kuning
Bilih Mlampah Kados Raden Mas Janoko

Ora Kleru Dhik Ning Sliramu Kuwi Sapa
Sajake Aku Wis Nate Pirsa

Jane Lali Mas Apa Ya Mung Reka-reka
Nembe Wingi Njenengan Le Obral Janji

Ojo Dadi Ati Dhik Aku Pancen Lali Dhik
Wong Sliramu Klaton Seje
Wingi Katon Lemu Ning Saiki Katon Ayu

Apa Bener Mas Kabeh Ngendikamu

Ojo Dadi Ati Dhik Aku Pancen Lali Dhik
Wong Sliramu Klaton Seje
Wingi Katon Lemu Ning Saiki Katon Ayu

Apa Bener Mas Kabeh Ngendikamu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mas Joko Waldjinah, lirik lagu Waldjinah Mas Joko, lirik Mas Joko Waldjinah, lirik Waldjinah Mas Joko, Kumpulan lirik lagu Waldjinah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Waldjinah terlengkap
  Waldjinah   Writed by Admin  100x     Thursday, 23-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram