Lirik lagu Didi Kempot Kagem Ibu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ibu.. Wis Kepenak Panggonmu
Pancen Wis Pastine
Tak Ikhlaske Nggonmu Ninggal Aku..

Ibu.. Ora Kendat Nggonaku
Aku Ra Lali Waktu
Terus Yen Isih Ono Nyawaku..
Tak Eling Tresno Lan Ngendikamu
Sing Nggawe Tentrem Batinku..

Ibu.. Beninge Koyo Wudhu
Sing Nentremke Atiku
Sak Ben Eling Kabeh Ngendikamu..
Ibu.. Ora Lali Nyuwunku
Impenono Aku..

Senajan Sedelok J'roning Kangenku
Oh Ibu, Wis Kepenak Panggonmu
Sedoyo Mung Nenggo Waktu

Reff:

Ning Angan-anganku
Tak Gegem Welingmu
Tak Ugemi Nganti Seprene
Ora Lali
Saben Wayah Bengi
Soyo Ceto Ngendikmu
Ngelingake Pungkasan
Ketemu Ibu..

Ibu.. Beninge Koyo Wudhu
Sing Nentremke Atiku
Sak Ben Eling Kabeh Ngendikamu..
Ibu.. Ora Lali Nyuwunku
Impenono Aku..

Senajan Sedelok J'roning Kangenku
Oh Ibu, Wis Kepenak Panggonmu
Sedoyo Mung Nenggo Waktu

Reff:

Ning Angan-anganku
Tak Gegem Welingmu
Tak Ugemi Nganti Seprene
Ora Lali
Saben Wayah Bengi
Soyo Ceto Ngendikmu
Ngelingake Pungkasan
Ketemu Ibu
Ngelingake Pungkasan
Ketemu Ibu..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kagem Ibu Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Kagem Ibu, lirik Kagem Ibu Didi Kempot, lirik Didi Kempot Kagem Ibu, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  227x     Thursday, 19-03-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu