Lirik lagu Didi Kempot Mari Kangen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ee, Jebul Kae Sing Tak Anti-anti Wus Tekan Kene
Wis Rodo Suwe Babar Pisan Ora Krungu Kabare
Sajakke Rodo Lalen Mung Tansah Dadi Impen
Yen Pinuju Nggeget Lathi Eseme Amerak Ati

Ee, Mari Kangen Mugo-mugo Tansah Tegen
Atiku Dadi Tentrem Mulat Netra Kang Tajem
Mari Kangen Mulat Sira Netra Tajem Tyas Jatmiko

Ee, Jebul Kae Sing Tak Anti-anti Wus Tekan Kene
Wis Rodo Suwe Babar Pisan Ora Krungu Kabare
Sajakke Rodo Lalen Mung Tansah Dadi Impen
Yen Pinuju Nggeget Lathi Eseme Amerak Ati

Ee, Mari Kangen Mugo-mugo Tansah Tegen
Atiku Dadi Tentrem Mulat Netra Kang Tajem
Mari Kangen Mulat Sira Netra Tajem Tyas Jatmiko
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Mari Kangen Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Mari Kangen, lirik Mari Kangen Didi Kempot, lirik Didi Kempot Mari Kangen, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap, Download Lirik Lagu Mari Kangen Didi Kempot, Chord dan Lirik Lagu Mari Kangen Didi Kempot, Terjemahan Lirik Lagu Mari Kangen Didi Kempot,Didi Kempot Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Mari Kangen, Profil Didi Kempot dan Lagu Mari Kangen, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Mari Kangen Didi KempotMari Kangen
  Didi Kempot   Writed by Admin  1037x     Wednesday, 26-10-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram