Lirik lagu Dewi Kirana Demen Mlayu Mlayu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mikiri Bae Wong Siji,
Kaya Kuat Kaya Beli..
Pegel Nangis Lan Ketuwon,
Sampean Wis Ganti Wong Wadon

Durung Jelas Ning Salahe,
Sampean Tega Ninggale..
Apa Wis Kula Nasibe,
Ping Pindo Kawinan Gagal Bae..

Apa Sih Kula Karna Dudu Wong Ayu,
Sampean Tega Demene Mlayu Mlayu

Mader Asale Kula Nyapa Wong Lanang,
Kakang Cemburu Ngajak Putus Demenan

Durung Jelas Ning Salahe,
Sampean Tega Ninggale..
Apa Wis Kula Nasibe,
Ping Pindo Kawinan Gagal Bae..

Apa Sih Kula Karna Dudu Wong Ayu,
Sampean Tega Demene Mlayu Mlayu

Mader Asale Kula Nyapa Wong Lanang,
Kakang Cemburu Ngajak Putus Demenan

Mikiri Bae Wong Siji,
Kaya Kuat Kaya Beli..
Pegel Nangis Lan Ketuwon,
Sampean Wis Ganti Wong Wadon
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Demen Mlayu Mlayu Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Demen Mlayu Mlayu, lirik Demen Mlayu Mlayu Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Demen Mlayu Mlayu, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  875x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram