Lirik lagu Dewi Kirana Sing Penting Eman
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kang Kebeneran, Aduh Kaberan
Kula E Masih Angetan
Olih Sewulan, Luwih Sedina
Kang Kula Nembe Pisahan

Apa Sih Bener, Sampean Seneng
Kang Naksir Ning Diri Kula
Eh Lamon Bener, Sing Penting Sayang
Wis Pasti Kula Nerima

Reff:
Bli Perlu Jaka, Begen Wis Duda
Sing Penting Eman?
Kita Wong Loro, Saling Percaya
Saling Pengertian

Yen Bener Suka, Sampean Nrima
Kula Wis Rangda
Tapi Jalukan, Sing Penting Eman
Bli Gawe Lara

Apa Sih Bener, Sampean Seneng
Kang Naksir Ning Diri Kula
Eh Lamon Bener, Sing Penting Sayang
Wis Pasti Kula Nerima

Reff:
Bli Perlu Jaka, Begen Wis Duda
Sing Penting Eman?
Kita Wong Loro, Saling Percaya
Saling Pengertian

Yen Bener Suka, Sampean Nrima
Kula Wis Rangda
Tapi Jalukan, Sing Penting Eman
Bli Gawe Lara

Kang Kebeneran, Aduh Kaberan
Kula E Masih Angetan
Olih Sewulan, Luwih Sedina
Kang Kula Nembe Pisahan

Apa Sih Bener, Sampean Seneng
Kang Naksir Ning Diri Kula
Eh Lamon Bener, Sing Penting Sayang
Wis Pasti Kula Nerima
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Sing Penting Eman Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Sing Penting Eman, lirik Sing Penting Eman Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Sing Penting Eman, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  444x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram