Lirik lagu Dewi Kirana Wong Lanang Lara Atine
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wong Lanang Lara Atine
Melaku Ning Tengahe Wengi
Gerimis Kang Melu Nangisi
Uripe Wis Kerasa Mati

Wong Lanang Ancur Atine
Nalika Cinta Dikhianati
Harapan Mung Tinggal Lamunan
Kisah Cinta Tinggal Cerita

Njerite Sejerone Ngati
Banyu Mata Bli Bisa Milih

Larane Disimpen Ning Dada
Nglakoni Sabar Tumarima

Duh Melase Duh Emane
Wong Lanang Lara Atine
Duh Melase Duh Emane
Wong Lanang Ancur Atine

Wong Lanang Ancur Atine
Nalika Cinta Dikhianati
Harapan Mung Tinggal Lamunan
Kisah Cinta Tinggal Cerita

Njerite Sejerone Ngati
Banyumata Bli Bisa Milih

Larane Disimpen Ning Dada
Nglakoni Sabar Tumarima

Duh Melase Duh Emane
Wong Lanang Lara Atine
Duh Melase Duh Emane
Wong Lanang Ancur Atine

Wong Lanang Lara Atine
Melaku Ning Tengahe Wengi
Gerimis Kang Melu Nangisi
Uripe Wis Kerasa Mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Wong Lanang Lara Atine Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Wong Lanang Lara Atine, lirik Wong Lanang Lara Atine Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Wong Lanang Lara Atine, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  1350x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram