Lirik lagu Gino Wibowo Garwane Wong Liyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wong Ayu Sing Tak Tresnani
Rino Wengi Mung Tak Impi Impi
Aku Ora Biso Lali
Mung Sliramu Pepujaning Ati

Nadyan Sepisan Ketemu
Nanging Gedhene Roso Tresnaku
Rino Wengi Tansah Nunggu
Ngarep Arep Suk Kapan Balimu

Sliramu Sing Tak Tresno
Garwane Wong Liyo
Aku Wus Kebajut Tresno
Nanging Atiku Mbok Gawe Loro

Ning Opo Sliramu Tego
Ninggal Aku Koyo Tanpo Duso
Atiku Keronto Ronto
Duh Gusti Kulo Nyuwun Ngapuro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Garwane Wong Liyo Gino Wibowo, lirik lagu Gino Wibowo Garwane Wong Liyo, lirik Garwane Wong Liyo Gino Wibowo, lirik Gino Wibowo Garwane Wong Liyo, Kumpulan lirik lagu Gino Wibowo terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Gino Wibowo terlengkap
  Gino Wibowo   Writed by Admin  853x     Wednesday, 06-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram