Lirik lagu Dalang Poer Langit Mendung Kutho Ngawi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jeng…
Tak Tulis Layang Iki
Naliko Langit Kebak Mendung
Gawang Gawang Katon Lelakon Kang Wes Kapungkur
Naliko Tak Sawang Netramu Ing Tegal Papungan
Tak Laras Pipimu Ing Watu Kendal
Lan Tak Geget Latimu Ing Sendang Glagah

Ahhhhhh,
Nanging Ora Jeng
Jebul Tresnamu Cetek Koyo Kali Kang Kebak Padas
Ringkih Koyo Kayu Gapok
Garing Koyo Jati Aking
Aku Wes Ora Duwe Pangarep-arep Maneh Jeng

Dalan Ikiy Mbiyen Nate Tak Liwati
Nalikane Langit Mendung Kutho Ngawi
Sendang Glagah Wes Kinurip Jroning Ati
Saben Liwat Aku Ora Biso Lali
Tak Ulati Isih Koyo Wingi Uni
Ora Kroso Luh Tumetes Mbrebes Mili
Roso Nglangut Yen Katon-pan Tanpo Pagut
Katresnanku Rinenggut Purpaneng Pesthi...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Langit Mendung Kutho Ngawi Dalang Poer, lirik lagu Dalang Poer Langit Mendung Kutho Ngawi, lirik Langit Mendung Kutho Ngawi Dalang Poer, lirik Dalang Poer Langit Mendung Kutho Ngawi, Kumpulan lirik lagu Dalang Poer terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dalang Poer terlengkap
  Dalang Poer   Writed by Admin  3189x     Saturday, 25-01-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram