Lirik lagu Sindy Purbawati Kepangku Kapang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sinten Sinambat Ing Wewangi Iki
Hamung Siro Yekti
Eseme Kang Manis Madu
Duh, Wong Bagus

Tresno Lir Tirto Gumanti Dahono
Awit Siro Marang Roso
Endah Rumembyak Rekmamu
Dadyo Angenku Saben Dalu.

Wengi Kadyo Setro
Kegowo Lungane Baskoro
Peteng Tanpo Condro
Tanpo Kartiko

Lumayu Ing Awang-awang Hanggayuh Lintang
Nyanding Kekaronsih Mung Dadi Lelamunan
Lewat Kidung Iki Mugo Biso Ngerteni
Sak Jroning Ati Iki, Kangmas, Ngugemi Janji

Ha-ah-ha
Ha-ah-ha
Ha-ah-ha-ah
Ha-ah-ah-ha

Wengi Kadyo Setro
Kegowo Lungane Baskoro
Peteng Tanpo Condro
Tanpo Kartiko, Ho-oh

Lumayu Ing Awang-awang Anggayuh Lintang
Nyanding Kekaronsih Mung Dadi Lelamunan
Lewat Kidung Iki Mugo Biso Ngerteni
Sak Jroning Ati Iki, Kangmas, Ngugemi Janji

Nadyan Datan Andarbeni
Bakal Tak Ruki Suci Sejati
Duh, Maruto Kandakno
Saktemene Aku Isih Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kepangku Kapang Sindy Purbawati, lirik lagu Sindy Purbawati Kepangku Kapang, lirik Kepangku Kapang Sindy Purbawati, lirik Sindy Purbawati Kepangku Kapang, Kumpulan lirik lagu Sindy Purbawati terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Sindy Purbawati terlengkap, Download Lirik Lagu Kepangku Kapang Sindy Purbawati, Chord dan Lirik Lagu Kepangku Kapang Sindy Purbawati, Terjemahan Lirik Lagu Kepangku Kapang Sindy Purbawati,Sindy Purbawati Band Pop - Lirik Lagu Kepangku Kapang, Profil Sindy Purbawati dan Lagu Kepangku Kapang, Genre Band Pop - Lirik Lagu Kepangku Kapang Sindy PurbawatiKepangku Kapang
  Sindy Purbawati   Writed by Admin  1267x     Friday, 22-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram