Lirik lagu Sindy Purbawati Sotya
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Iki Tulising Kidungku
Kanggo Siro Hapsarining Kalbu
Eseme Kang Manis Madu
Dasar Bagus Parasmu Kang Tanpo Layu

Kangmas Sasotyaning Ati
Yomung Ndiko Kang Sawiji
Langit Bumi Kang Hanyekseni
Nalikane Ngucap Janji Ono Lathi

Yomung Siji Sesotyaku Memanikku Mung Kangmas Wong Bagus
Panyuwunku Mugo Kangmas Ora Lali Marang Janji Setyamu
Nanging Kabeh Kui Muspro Eling Kalamun Pupusing Tresno
Wes Tak Cobo Nglalekke Sliramu
Nanging Tak Lali Lali Tan Biso Lali

Iki Tulising Kidungku
Kanggo Siro Hapsarining Kalbu
Eseme Kang Manis Madu
Dasar Bagus Parasmu Kang Tanpo Layu

Kangmas Sasotyaning Ati
Yomung Ndiko Kang Sawiji
Langit Bumi Kang Hanyekseni
Nalikane Ngucap Janji Ono Lathi

Yomung Siji Sesotyaku Memanikku Mung Kangmas Wong Bagus
Panyuwunku Mugo Kangmas Ora Lali Marang Janji Setyamu
Nanging Kabeh Kui Muspro Eling Kalamun Pupusing Tresno
Wes Tak Cobo Nglalekke Sliramu
Nanging Tak Lali Lali Tan Biso Lali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sotya Sindy Purbawati, lirik lagu Sindy Purbawati Sotya, lirik Sotya Sindy Purbawati, lirik Sindy Purbawati Sotya, Kumpulan lirik lagu Sindy Purbawati terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Sindy Purbawati terlengkap, Download Lirik Lagu Sotya Sindy Purbawati, Chord dan Lirik Lagu Sotya Sindy Purbawati, Terjemahan Lirik Lagu Sotya Sindy Purbawati,Sindy Purbawati Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Sotya, Profil Sindy Purbawati dan Lagu Sotya, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Sotya Sindy PurbawatiSotya
  Sindy Purbawati   Writed by Admin  4718x     Sunday, 18-09-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram