Lirik lagu Hetty Koes Endang Tibelat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ukur Sareret
Teteup Saliwat
Tapi Duriat
Tumapel Masket

Matih Lir Peurah
Diri Sumeurah
Kumambang Asih
Neang Pangeunteupan Dedeuh

Diri Ngambang Kabandang Kajamparing Kumanehna
Diri Nguyung Kapentang Ngalanglayung Ku Manehna

Kamana Atuh Kamana
Neang Manehna
Metik Asihna
Sareret Jeung Saliwat
Mawa Tibelat
Sesah Hilapna

Reret Manehna
Teuteup Manehna
Seukeut Pamoal
Ngahudang Cinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tibelat Hetty Koes Endang, lirik lagu Hetty Koes Endang Tibelat, lirik Tibelat Hetty Koes Endang, lirik Hetty Koes Endang Tibelat, Kumpulan lirik lagu Hetty Koes Endang terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Hetty Koes Endang terlengkap
  Hetty Koes Endang   Writed by Admin  559x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram