Lirik lagu Hetty Koes Endang Cinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Cinta Lir Ibarat Kalangkang
Deukeut Anggang Bisa Diatur Ku Urang
Cinta Bisa Ilang Jeung Nembongan
Repok Jodo Akhirna Datang Sorangan
(aduh Aduh Cinta) (aduh Aduh Cinta)
Cinta Manjangkeun Carita
(aduh Aduh Cinta) (aduh Aduh Cinta)
Cinta Panjang Lalakona
Cinta Lir Ibarat Nu Geulis
Geura Endah Ti Mawu Sewu Mamanis
Cinta Perlu Jalan Anu Lueus
Solo Goto Tapakan Di Anggang Putus
(aduh Aduh Cinta) (aduh Aduh Cinta)
Cinta Penuh Pengorbanan
(aduh Aduh Cinta) (aduh Aduh Cinta)
Cinta Penuh Kasadaran
Cinta Datangna Teu Kaharti
Gandrung Ewuh Mikangen Ngungkapin Ati
Cinta Matak Anteung Beurang Peuting
Ngadak-ngadak Dunya Asa Nu Sorangan
(aduh Aduh Cinta) (aduh Aduh Cinta)
Cinta Mangkat Mega Endah
(aduh Aduh Cinta) (aduh Aduh Cinta)
Cinta Tembang Kanyaan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Cinta Hetty Koes Endang, lirik lagu Hetty Koes Endang Cinta, lirik Cinta Hetty Koes Endang, lirik Hetty Koes Endang Cinta, Kumpulan lirik lagu Hetty Koes Endang terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Hetty Koes Endang terlengkap
  Hetty Koes Endang   Writed by Admin  846x     Sunday, 16-02-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram