Lirik lagu Langgam Langgam Kangen Esemu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
+ ) Nalikane Kowe Ninggalke Aku
Brebes Mili Rasane Ana Jantungku
Pingin Mangan Rasane Kaya Ra Doyan
Pingin Ngombe Rasane Mandeg Ning Gulu

- ) Wong Bagus Kembanging Jiwa Ragaku
Aja Gawe Bingung Rasane Pikirku
Godong Telo Bisa Kena Kanggo Tamba
Kangen Sing Tak Rasa Ning Jero Dada

+ ) Tangismu Guyumu Lan Esemu
Rina Wengi Sing Gawe Bingung Atiku
Tak Lali Lali Malah Saya Malela
Tak Endani Malah Mung Katoning Mata

- ) Lila Janjane Aku Wis Lila
Nanging Ati Iki Kok Ra Bisa Nampa
Saben Lingsir Wengi Wayah Mapan Turu
Mung Esemu Sing Gawe Bingung Atiku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Langgam Kangen Esemu Langgam, lirik lagu Langgam Langgam Kangen Esemu, lirik Langgam Kangen Esemu Langgam, lirik Langgam Langgam Kangen Esemu, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  873x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu