Lirik lagu Langgam Joko Mlarat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 

Wiwit Biyen Mulo
Aku Rak Wis Kondo
Aku Wong Ndeso Ora Bondo Dunyo
Joko Mlarat Wong Tuwamu Pangkat
Aku Wong Ndeso Uripku Rekoso

Iki Wis Wancine Kowe Di Daupke
Karo Prio Bagus Sing Podo Sugihe
Ora Nyono Lan Ora Nglegewo
Yen Sliramu Tego Polokromo

Srengenge Ngulon Parane
Yen Bengi Rembulan Jenenge
Esuk Tempe Jarene, Sore Dele
Tresno Tenan Mbok Anggep Sepele

Srengenge Ngulon Parane
Yen Bengi Rembulan Jenenge
Esuk Tempe Jarene, Sore Dele
Tresnamu Mung Abang-abang Lambe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Joko Mlarat Langgam, lirik lagu Langgam Joko Mlarat, lirik Joko Mlarat Langgam, lirik Langgam Joko Mlarat, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  7281x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram