Lirik lagu Langgam Ireng Manis
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 

Yen Kelingan Lelakon Ku Cah Manis
Naliko Ing Pamulangan
Aku Duwe Konco Putri, Grapyak
Ayu Lahir Lan Bathine

Bareng Dolan Ning Omahku, Perlune
Mung Sinau Bebarengan
Suwe-suwe Aku Tresno Margo
Kelingan Ireng Manise

Nanging Cuwo, Ora Biso Urip Bebarengan
Senajan Aku Wis Sumpah, Tetep Tresno Lahir Bathin, Eee,eee.

Mung Jalaran Pepisahan, Dipekso Omah Omah Wong Tuwane
Tresnaku Ra Biso Ilang, Margo Kelingan Ireng Manise
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ireng Manis Langgam, lirik lagu Langgam Ireng Manis, lirik Ireng Manis Langgam, lirik Langgam Ireng Manis, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  3242x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram