Lirik lagu Langgam Ireng Manis
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 

Yen Kelingan Lelakon Ku Cah Manis
Naliko Ing Pamulangan
Aku Duwe Konco Putri, Grapyak
Ayu Lahir Lan Bathine

Bareng Dolan Ning Omahku, Perlune
Mung Sinau Bebarengan
Suwe-suwe Aku Tresno Margo
Kelingan Ireng Manise

Nanging Cuwo, Ora Biso Urip Bebarengan
Senajan Aku Wis Sumpah, Tetep Tresno Lahir Bathin, Eee,eee.

Mung Jalaran Pepisahan, Dipekso Omah Omah Wong Tuwane
Tresnaku Ra Biso Ilang, Margo Kelingan Ireng Manise
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ireng Manis Langgam, lirik lagu Langgam Ireng Manis, lirik Ireng Manis Langgam, lirik Langgam Ireng Manis, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Ireng Manis Langgam, Chord dan Lirik Lagu Ireng Manis Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Ireng Manis Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ireng Manis, Profil Langgam dan Lagu Ireng Manis, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ireng Manis LanggamIreng Manis
  Langgam   Writed by Admin  46749x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram