Lirik lagu Langgam Becak Solo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Becak Solo Mlakune Alon Prasaja
Sing Nyopir Sopan Santun Tata Karma
Genjotane Mantep Ora Ngresula
Tumpak’ane Ora Nyuwara Menakke Rasa
Becak Solo Rina Wengi Datan Kemba
Wira Wiri Golek Penumpang Ngupaya Upa
Ora Ninggalke Peraturan Sing Wis Ana
Becak Solo Nyata Rag Awe Kuciwa
E Pak Becak Kula Mang Terke Ten Mbuderan
Bunderane Ten Sisih Pundi Wong Ayu
Nika Ketok Melok-melok Bunderane
Nika Wonten Bunderan Banjarsari
Pak Becak Kula Numpak Bola-bali
Ndika Purun Kula Bayar Kalih Niki
Ndika Purun Kula Bayar Kalih Niki
Purun Mawon Angger Kula Mboten Rugi
Nyopir Becak Rina Wengi Pados Rejeki
Nyopir Becak Rina Wengi Pados Rejeki

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Becak Solo Langgam, lirik lagu Langgam Becak Solo, lirik Becak Solo Langgam, lirik Langgam Becak Solo, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  945x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram