Lirik lagu Iis Syantika Pendamping Hati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Harta Tahta
Ora Masalah
Kula Nerima Apa Anane Sampean
Karna Kula Ngrasa Demen Ngrasa Sayang

Sepira Gedene
Duwur Jabatane
Percuma Yen Mung Gawe Lara
Sing Tek Jaluk Cuma Siji Bareng Nerima

Reff:
Bukti Cintane Sampean
Uwis Gawe Kula Nyaman
Halangana Gunung Segara
Bli Bakal Mundur Selangkah

Sun Luruh Pendamping Ati
Sing Setia Sampe Mati
Wis Jelas Katon Anane
Kabeh Ana Ning Deweke

Kakang Aja Ninggalaken
Kula Dewekan

Sepira Gedene
Duwur Jabatane
Percuma Yen Mung Gawe Lara
Sing Tek Jaluk Cuma Siji Bareng Nerima

Reff:
Bukti Cintane Sampean
Uwis Gawe Kula Nyaman
Halangana Gunung Segara
Bli Bakal Mundur Selangkah

Sun Luruh Pendamping Ati
Sing Setia Sampe Mati
Wis Jelas Katon Anane
Kabeh Ana Ning Deweke

Kakang Aja Ninggalaken
Kula Dewekan

Harta Tahta
Ora Masalah
Kula Nerima Apa Anane Sampean
Karna Kula Ngrasa Demen Ngrasa Sayang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Pendamping Hati Iis Syantika, lirik lagu Iis Syantika Pendamping Hati, lirik Pendamping Hati Iis Syantika, lirik Iis Syantika Pendamping Hati, Kumpulan lirik lagu Iis Syantika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Iis Syantika terlengkap, Download Lirik Lagu Pendamping Hati Iis Syantika, Chord dan Lirik Lagu Pendamping Hati Iis Syantika, Terjemahan Lirik Lagu Pendamping Hati Iis Syantika,Iis Syantika Band Pop - Lirik Lagu Pendamping Hati, Profil Iis Syantika dan Lagu Pendamping Hati, Genre Band Pop - Lirik Lagu Pendamping Hati Iis SyantikaPendamping Hati
  Iis Syantika   Writed by Admin  17073x     Friday, 29-07-2022
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Pendamping Hati Iis Syantika,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram