Lirik lagu Happy Asmara Salam Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Syumilir Angin Wengi Kang Tumetes
Anambaih Kangenku Sangsoyo Gedi
Titipan Rindu Iki Sangsoyo Akeh
Amung Biso Dedungo, Angenku Nggo Kowe..

Sliirahmu Siji Tresnoku Yo Mung Siji
Tak Simpen Lan Tak Jogo Tekaning Mati
Panyuwunku Kanggo Riko Njogo Tresno Nisun
Sayang Aku Tulus Tresno Sliramu... Uuuu

Tresno Ra Bakal Ilyang Kangen Sang Soyo Mbekas
Tembang Rindu Kanggo Riko Janji Suci Tekan Ning Pati
Salam Tresno Di Jogo Senajan Adoh Panggonanmu
Sumpah Tulus Kanggo Riko Salam Rindu Neng Sliramu.....
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Salam Tresno Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Salam Tresno, lirik Salam Tresno Happy Asmara, lirik Happy Asmara Salam Tresno, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  733x     Sunday, 06-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome