Lirik lagu Ndx Aka Keblinger Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Tresno Sliramu,
Yo Mung Kowe Sing Neng Atiku
Sak Lawase Ra Bakal Tak Lalekke,
Sing Dadi Kenangane

Aku Ra Bakal Lali,
Karo Mantan Yo Mung Siji
Sih Kelingan Sing Dadi Kenangan,
Pacaran Neng Kreteg Gantung

Cintaku Yo Siji Yo Mung Kowe Neng Ati,
Aku Ra Bakal Nglalekke Sliramu Tak Tresnani,
Opo Sing Dadi Kenangan Aku Ra Bakal Lali,
Arepo Kowe Nglarani Blenjani Ati Iki

Aku Mung Menungso Biasa Sing Nduwe Tresno,
Nanging Ati Iki Mung Tok Gawe Keloro-loro,
Ati Lan Tresno Iki Mung Tok Gawe Sio-sio,
Aku Lilo Kowe Mblenjani Terus Lungo

Aku Nrimo Kowe Opo Anane Tanpo Syarat,
Tresno Iki Marang Sliramu Tulus Seko Hasrat,
Ngopo Kowe Ngeboti Mantanmu Ninggalke Aku,
Opo Ati Iki Ra Pantes Kanggo Sliramu

Aku Tresno Sliramu,
Yo Mung Kowe Sing Neng Atiku
Sak Lawase Ra Bakal Tak Lalekke,
Sing Dadi Kenangane

Aku Ra Bakal Lali,
Karo Mantan Yo Mung Siji
Sih Kelingan Sing Dadi Kenangan,
Pacaran Neng Kreteg Gantung

Aku Sing Saiki Isih Ono Roso Kelingan,
Marang Sliramu Sing Tau Dadi Kenangan,
Ngopo Setyaku Iki Mulo Tinggalake,
Padahal Aku Sing Ngarepne Kowe Sak Lawase

Opo Aku Salah Kowe Dadi Ninggalke Aku,
Opo Tresnaku Iki Tok Gawe Dolananmu,
Kowe Bali Karo Mantanmu Loro Atiku,
Opo Aku Pancen Ra Pantes Kanggo Awakmu

Kowe Janji Bakal Karo Aku Nggo Sak Lawase,
Tapi Omonganmu Tong Kosong Ibarate,
Kowe Lungo Terus Bali Mantanmu,
Opo Kowe Ora Mikir Yen Nglarani Aku

Aku Tresno Sliramu,
Yo Mung Kowe Sing Neng Atiku
Sak Lawase Ra Bakal Tak Lalekke,
Sing Dadi Kenangane

Aku Ra Bakal Lali,
Karo Mantan Yo Mung Siji
Sih Kelingan Sing Dadi Kenangan,
Pacaran Neng Kreteg Gantung

Aku Ngarep Kowe Bakal Bali Karo Aku,
Opo Kowe Gelem Balikan Kanggo Awakku,
Kabeh Tak Lalekke Yen Bali Dadi Bojoku,
Aku Mung Njaluk Siji Tresno Seko Atikmu

Aku Ra Bakal Mekso Yen Iki Wis Ono Takdire,
Kabeh Mau Wis Mesti Digariske Ono Dalane,
Aku Jujur Isih Ono Roso Karo Kowe,
Tapi Kabeh Iki Tergantung Karo Kowe Dewe

Aku Sing Ora Iso Lali Karo Kenanganmu,
Sing Saiki Isih Ono Neng Njroning Atiku,
Tapi Aku Yo Mung Iso Nrima’-nrima’ke,
Aku Nrimo Yen Ora Ono Balesane

Aku Tresno Sliramu,
Yo Mung Kowe Sing Neng Atiku
Sak Lawase Ra Bakal Tak Lalekke,
Sing Dadi Kenangane..

Aku Ra Bakal Lali,
Karo Mantan Yo Mung Siji
Sih Kelingan Sing Dadi Kenangan,
Pacaran Neng Kreteg Gantung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Keblinger Tresno Ndx Aka, lirik lagu Ndx Aka Keblinger Tresno, lirik Keblinger Tresno Ndx Aka, lirik Ndx Aka Keblinger Tresno, Kumpulan lirik lagu Ndx Aka terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndx Aka terlengkap
  Ndx Aka   Writed by Admin  126x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)