Lirik lagu Happy Asmara Lilakno Lungaku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Ora Nyongko Bakal Ngene Akhire
Dadi Mlaku Dewe-dewe
Mergo Tresno Ra Iso Di Peksakno
Ati Ikhlas Lan Nrimo Legowo

Senajan Kowe Lungo, Dongaku Tetep Iseh Ono
Mugo Kowe Tambah Bahagio
Mantepke Atimu Kowe Kudu Percoyo
Tanpo Aku Kowe Tetep Iso
Mugo Leh Restune Wong Tuo

Lilakno Lungaku, Lurusno Dalan Mlakumu
Ra Bakal Tak Ganggu Urusanmu
Mlaku Dewe-dewe Kowe Wes Karo Liyane
Mugo Gusti Maringi Restune

Senajan Kowe Lungo Dongaku Tetep Iseh Ono
Mugo Kowe Tambah Bahagio
Mantepke Atimu Kowe Kudu Percoyo
Tanpo Aku Kowe Tetep Iso
Mugo Leh Restune Wong Tuo

Lilakno Lungaku, Lurusno Dalan Mlakumu
Ra Bakal Tak Ganggu Urusanmu
Mlaku Dewe-dewe Kowe Wes Karo Liyane
Mugo Gusti Maringi Restune

Mugo Gusti Maringi Restune
Mugo Gusti Maringi Restune
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Lilakno Lungaku Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Lilakno Lungaku, lirik Lilakno Lungaku Happy Asmara, lirik Happy Asmara Lilakno Lungaku, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap, Download Lirik Lagu Lilakno Lungaku Happy Asmara, Chord dan Lirik Lagu Lilakno Lungaku Happy Asmara, Terjemahan Lirik Lagu Lilakno Lungaku Happy Asmara,Happy Asmara Dangdut - Lirik Lagu Lilakno Lungaku, Profil Happy Asmara dan Lagu Lilakno Lungaku, Genre Dangdut - Lirik Lagu Lilakno Lungaku Happy AsmaraLilakno Lungaku
  Happy Asmara   Writed by Admin  760x     Monday, 03-08-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram