Lirik lagu Via Vallen Rasan-rasan Tonggo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jamane Semakin Maju
Tapi Ra Ono Bedane
Ora Awan Ora Sore
Mesti Ra Ono Enteke

Wes Ono Kursi Ombo
Mesti Penak Lungguhane
Karo Ngenteni Kancane
Mesti Wiwit Ngerumpine

Yen Lagi Ono Sing Penak Uripe
Mesti Bakal Dicuri Gayae
Yen Lagi Ono Sing Soro Uripe
Mesti Bakal Dadi Rasan-rasane

Yen Kepenak Dirasani, Kurang Penak Dibaleni
Koyo Ra Bakal Ono Enteke
Arep Polah Piye Ae Mesti Ra Ono Benere
Tak Dongakne Mugo Penak Uripe

Jamane Semakin Maju Tapi Ra Ono Bedane
Ora Awan Ora Sore Mesti Ra Ono Enteke
Wes Ono Kursi Ombo Mesti Penak Lungguhane
Karo Ngenteni Kancane Mesti Wiwit Ngerumpine

Yen Lagi Ono Sing Penak Uripe
Mesti Bakal Dicuri Gayae
Yen Lagi Ono Sing Soro Uripe
Mesti Bakal Dadi Rasan-rasane

Yen Lagi Ono Sing Penak Uripe
Mesti Bakal Dicuri Gayae
Yen Lagi Ono Sing Soro Uripe
Mesti Bakal Dadi Rasan-rasane

Yen Kepenak Dirasani, Kurang Penak Dibaleni
Koyo Ra Bakal Ono Enteke
Arep Polah Piye Ae Mesti Ra Ono Benere
Tak Dongakne Mugo Penak Uripe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Rasan-rasan Tonggo Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Rasan-rasan Tonggo, lirik Rasan-rasan Tonggo Via Vallen, lirik Via Vallen Rasan-rasan Tonggo, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  380x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram