Lirik lagu Via Vallen Aku Ra Mundur
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mas Aku Pengen Cerito
Tentang Kita Berdua
Wong Tuoku Ora Setuju
Yen Kowe Lan Aku Bersatu

Kondomu Marang Aku
Kowe Bakal Berjuang
Bengeng Aku Marang Sliramu
Ojo Sampek Salah Dalan (ho-a Ho-e)

Aku Ra Mundur Mas Teguh Atimu
Masio Sak Ndaya Ra Ngerestuiku
Koyo Tepung Kanji Nong Duwur Mejo
Yen Gusti Ngrestui Wong Tuo Biso Opo

Genggemen Tanganku Kalau Kamu Ragu
Optimis Wae Gusti Mboten Sare

Kondomu Marang Aku
Kowe Bakal Berjuang
Bengeng Aku Marang Sliramu
Ojo Sampek Salah Dalan (ho-a Ho-e)

Aku Ra Mundur Mas Teguh Atimu
Masio Sak Ndaya Ra Ngerestuiku
Koyo Tepung Kanji Nong Duwur Mejo
Yen Gusti Ngrestui Wong Tuo Biso Opo

Aku Ra Mundur Mas Teguh Atimu
Masio Sak Ndaya Ra Ngerestuiku
Koyo Tepung Kanji Nong Duwur Mejo
Yen Gusti Ngrestui Wong Tuo Biso Opo

Genggemen Tanganku Kalau Kamu Ragu
Optimis Wae Gusti Mboten Sare
Genggemen Tanganku Kalau Kamu Ragu
Optimis Wae Gusti Mboten Sare
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Aku Ra Mundur Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Aku Ra Mundur, lirik Aku Ra Mundur Via Vallen, lirik Via Vallen Aku Ra Mundur, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  85x     Saturday, 09-04-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram