Lirik lagu Via Vallen Tiwas Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Hatiku Kau Hianati
Hatiku Kau Buat Benci
Kini Aku Kudu Pergi...

Jane Opo Salahku
Karo Kowe Kebangetan
Temen Kok Gawe Koyo Ngene
Atiku Sing Wes Bungah
Mbok Gawe Bubrah
Undangan Wes Nyebar
Akune Ambyar

Mbiyen Kowe Teko Aku Wes Kendo
Aku Wong Biasa Ra Koyo
Uripmu Sing Mulyo
Jaremu Tetep Tresno
Ora Nggagas Dunyo Janjimu
Nang Aku Bakale Setyo

Reff:

Kowe Nglarani Ati Sing
Wes Ko Gawe Tresno
Mbiyen Aku Wes Tau Ngomong
Ojo Nggawe Aku Tersno

Mbendino Kowe Ngomong Janjine
Bakal Setyo
Ternyata Kabeh Palsu
Kowe Tresno Nang Arek Liyo
Atiku Ko Gawe Loro

Jane Opo Salahku
Karo Kowe Kebangetan
Temen Kok Gawe Koyo Ngene
Atiku Sing Wes Bungah
Mbok Gawe Bubrah
Undangan Wes Nyebar
Akune Ambyar

Mbiyen Kowe Teko Aku Wes Kendo
Aku Wong Biasa Ra Koyo
Uripmu Sing Mulyo
Jaremu Tetep Tresno
Ora Nggagas Dunyo Janjimu
Nang Aku Bakale Setyo

Reff:

Kowe Nglarani Ati Sing
Wes Ko Gawe Tresno
Mbiyen Aku Wes Tau Ngomong
Ojo Nggawe Aku Tersno

Saiki Kowe Malah Ngadohi Aku
Mergo Cah Liyo...

Ati Sing Ko Gawe Tresno
Saiki Malah Cidro
Mergo Percoyo Kowe Tresno
Haaaa.....

Hatiku Kau Hianati
Hatiku Kau Buat Benci
Kini Aku Kudu Pergi...
Hmmmmmm.......
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tiwas Tresno Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Tiwas Tresno, lirik Tiwas Tresno Via Vallen, lirik Via Vallen Tiwas Tresno, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  287x     Sunday, 05-01-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram