Lirik lagu Via Vallen Urip Dewe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Pancen Uwis Dadi Garisku
Nglakoni Urip Dewe Tanpo Ono Sliramu
Koyo Lagi Wingi Sliramu Ngucapne Janji
Sehidup Semati Among Ono Ing Lati

Mugo Uripmu Bisa Seneng
Biso Tentrem Sesanding Wong Liyo

Aku Nerimo Paribasan Ning Dunyo
Nglakoni Urip Dewe Tanpo Ono Sliramu
Tetep Tak Lakoni Kanti Ikhlase Ati
Masio Tak Rasakno Perih Sesek Ning Njero Ati

Mugo Uripmu Bisa Seneng
Biso Tentrem Sesanding Wong Liyo

Aku Nerimo Paribasan Ning Dunyo
Nglakoni Urip Dewe Tanpo Ono Sliramu
Tetep Tak Lakoni Kanti Ikhlase Ati
Masio Tak Rasakno Perih Sesek Ning Njero Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Urip Dewe Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Urip Dewe, lirik Urip Dewe Via Vallen, lirik Via Vallen Urip Dewe, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  292x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram