Lirik lagu Manthous Dan Tris Warni Sinom Parijotho
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
( Voc Wanita )
Nulodo Laku Utomo....

Tumapring Wong Tanah Jawi

Wong Agung Ing Ngeksigondo

Panembahan Senopati

Kepati.. Amarsudi

Sudaning Howo Lan... Nepsu

Pinepsu Topo Broto

Tanapi Ing Siyang Ratri

Amemangun
Karya Nak Tyas
Ing Sasomo .....


( Voc Pria )

Samangsane Pasamuwan

Memangun Marto Martani

Sinambi Ing Saben.. Mongso

Kolo Kalaning Asepi

Lelono Teki.. Teki....

Nggayuh Geyonganing Kayun

Kayungyun Aning NIng Tyas


Sanityaso Pi Mrihatin

Pungguh... Panggah

Cegah Dahar
Lawan.....
Nendro....
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Sinom Parijotho Manthous Dan Tris Warni, lirik lagu Manthous Dan Tris Warni Sinom Parijotho, lirik Sinom Parijotho Manthous Dan Tris Warni, lirik Manthous Dan Tris Warni Sinom Parijotho, Kumpulan lirik lagu Manthous Dan Tris Warni terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Manthous Dan Tris Warni terlengkap
  Manthous Dan Tris Warni   Writed by Admin  611x     Wednesday, 02-02-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram