Lirik lagu Rina Amalia Tresno Ndandari
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kelingan, Laraning Atiku
Sliramu Cidra Ing Janji
Dhek Semana, Kowe Tega Medhot Tresna,

Merga Aku Bocah Sudra

Seprene, Ra Bisa Nglalekke
Tresna Iki Kanggo Kowe
Rohing Rasa, Wis Kepatri
Jroning Ati, Isih Ana Tresna Suci

Dhuh Gusti, Nyuwun Lilo Pawartane Tresnaku
Saiki, Ana Ngendi Slirane, Sing Tak Tresnani
Sanadyan To, Gawe Gelo
Yen Rekasa, Atiku Ra Bisa Nerima

Seprene, Ra Bisa Nglalekke
Tresna Iki Kanggo Kowe Rohing Rasa,
Wis Kepatri Jroning Ati, Isih Ana Tresna Suci
Pepujanku, Tak Apura Pujiku Mung, Muga Urip Mulya
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tresno Ndandari Rina Amalia, lirik lagu Rina Amalia Tresno Ndandari, lirik Tresno Ndandari Rina Amalia, lirik Rina Amalia Tresno Ndandari, Kumpulan lirik lagu Rina Amalia terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Rina Amalia terlengkap
  Rina Amalia   Writed by Admin  212x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram