Lirik lagu Rina Amalia Isih Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sopo Kuat Nglakoni
Yen Nyaw-ng Wong Sing Tak Tresnani
Lungguh Jejer Lan Sesandhingan

Kimupeng Tamu Ra Karuan

Gelo Rasaning Ati
Po Iki Wis Ginaris Pesthi
Aku Kudu Pepisahan
Seprene Nggonku Sesambungan

Tego Temen Kowe Nyidrani Janji
Nganti Biso Nglarani Ati
Kebangeten Sliramu
Kok Tego Ninggalake Aku

Aku Mung Meling Janji
Sliramu Ojo Nganti Lali
Seprene Aku Isih Tresno
Ning Ati Aku Tetep Gelo

Gelo Rasaning Ati
Po Iki Wis Ginaris Pesthi
Aku Kudu Pepisahan
Seprene Nggonku Sesambungan

Tego Temen Kowe Nyidrani Janji
Nganti Biso Nglarani Ati
Kebangeten Sliramu
Kok Tego Ninggalake Aku

Aku Mung Meling Janji
Sliramu Ojo Nganti Lali
Seprene Aku Isih Tresno
Ning Ati Aku Tetep Gelo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Isih Tresno Rina Amalia, lirik lagu Rina Amalia Isih Tresno, lirik Isih Tresno Rina Amalia, lirik Rina Amalia Isih Tresno, Kumpulan lirik lagu Rina Amalia terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Rina Amalia terlengkap
  Rina Amalia   Writed by Admin  1392x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram