Lirik lagu Via Vallen Jogja Ngawi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jogja Ngawi Nggonku Goleki
Seprene Nggugah Kangene Ati
Nang Kene Aku Setyo, Ora Bakal Keno Gudho
Ojo Nganti Gawe Atiku Cidro

Tresnoku Wis Tak Larung Nang Segoro
Atiku Bakal Tak Jogo

Jogja Ngawi Sing Dadi Saksi
Gede Roso Tresnoku Ingkang Suci

Urip Sesandingan Nganti Tekane Mati
Amung Sepisan Ngucap Janji Ingkang Suci
Roso Tresnoku Iki Tulus Teko Jroning Ati
Ora Bakal Mblenjani Opo Maneh Nglarani Ati

Selalu Ku Coba Menjaga Hati Ini
Setiap Cobaan Pasti Dapat Kita Lalui
Bersama Kita Bahagia Satu Cinta Tuk Selamanya
Hingga Akhir Usia Kita Takkan Terpisah

Tresnoku Wis Tak Larung Nang Segoro
Atiku Bakal Tak Jogo

Jogja Ngawi Sing Dadi Saksi
Gede Roso Tresnoku Ingkang Suci

Tresnoku Wis Tak Larung Nang Segoro
Atiku Bakal Tak Jogo

Jogja Ngawi Sing Dadi Saksi
Gede Roso Tresnoku Ingkang Suci

Aku Ra Bakal Lali Pas Ndewe Ketemu
Ning Dalan Jogja Ngawi Tak Temoke Tresnoku
Tak Sanding Sliramu Duh Pemuja Atiku
Esem Gemuyumu Marake Kangen Atiku

Jika Waktunya Tiba Pasti Kan Ku Katakan
Maukah Kau Menjadi Pendamping Hidup Ini
Susah Senang Bersama Sampai Kapan Pun Berdua
Karena Kau Dan Aku Untuk Selamanya

Tresnoku Wis Tak Larung Nang Segoro
Atiku Bakal Tak Jogo

Jogja Ngawi Sing Dadi Saksi
Gede Roso Tresnoku Ingkang Suci

Jogja Ngawi Nggonku Goleki
Seprene Nggugah Kangene Ati
Nang Kene Aku Setyo, Ora Bakal Keno Gudho
Ojo Nganti Gawe Atiku Cidro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Jogja Ngawi Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Jogja Ngawi, lirik Jogja Ngawi Via Vallen, lirik Via Vallen Jogja Ngawi, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  262x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram