Lirik lagu Campursari Kacu Kuning
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kelingan Marang Janjimu
Wong Bagus
Nyidrani Sak Iki Njur Lali
Rusakke Awakku Iki
Amargo Mikir
Wong Sing Tak Tresnani
.
Rasane Loro Dadaku
Wong Bagus
Kowe Lungo Ora Pamit Aku
Sak Iki Adoh Dunungmu
Mung Kacu Kuning
Tondo Katresnanku
.
Kacu Kuning Dadi Pepeling
Naliko Biyen Kowe Taseh Nyanding
Mrono Mrene Iseh Tak Gowo
Ra Biso Ilang Nadyan Mung Sedelo
.
Age Age Ndang Balio Wong Bagus
Wis Kangen Ketemu Sliramu
Kacu Kuning Tansah Nunggu
Balio Wong Bagus Kumpul Karo Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kacu Kuning Campursari, lirik lagu Campursari Kacu Kuning, lirik Kacu Kuning Campursari, lirik Campursari Kacu Kuning, Kumpulan lirik lagu Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Campursari terlengkap
  Campursari   Writed by Admin  2442x     Thursday, 19-12-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram