Lirik lagu Campursari Slendang Sutra Kuning
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
slendang sutra kuning
tanda mata kang diweneh ake
nalika perpisahan
kowe janji ora nglalek ake

wis meh setahun
aku tansah mikir ake kowe
atiku sumelang
neng kono kepiye kabare

yen eling kowe
aku nganggo slendang sutra kuning
wong sing tak puji
muga sliramu enggalo bali

ing rina wengi
kowe mung tansah tak impi
yen ta aku lara
slendang sutra kuning dadi tombo

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Slendang Sutra Kuning Campursari , lirik lagu Campursari Slendang Sutra Kuning, lirik Slendang Sutra Kuning Campursari , lirik Campursari Slendang Sutra Kuning, Kumpulan lirik lagu Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Campursari terlengkap, Download Lirik Lagu Slendang Sutra Kuning Campursari , Chord dan Lirik Lagu Slendang Sutra Kuning Campursari , Terjemahan Lirik Lagu Slendang Sutra Kuning Campursari ,Campursari Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Slendang Sutra Kuning, Profil Campursari dan Lagu Slendang Sutra Kuning, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Slendang Sutra Kuning Campursari Slendang Sutra Kuning
  Campursari   Writed by Admin  646x     Thursday, 01-06-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram