Lirik lagu Yayan Jatnika Sesah Hilapna
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Cinta Kuring Ka Manehna
Anggang Kahalang Sagara
Moal Luntur Kaibunan
Moal Gedag Kaanginan
Cinta Ngan Ukur Salira

**
Cinta Kuring Nu Ayeuna
Masih Kawas Anu Baheula
Kasalira Kuring Cinta
Moal Rek Aya Gentosna
Asih Urang Salamina

Reff
Aduh Nyai Ieu Akang Emut Bae
Ka Salira Teuweleh Ka Bayang-bayang
Aduh Sesah Hilapna

Sakolebat Rerendengan
Bari Ukur Na Impenan
Pinuh Ku Kembang Hareupan
Nyorang Jalan Ka Bagjaan
Kalah Dikumaha Adat Urang Anu Beda

Back**
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Sesah Hilapna Yayan Jatnika, lirik lagu Yayan Jatnika Sesah Hilapna, lirik Sesah Hilapna Yayan Jatnika, lirik Yayan Jatnika Sesah Hilapna, Kumpulan lirik lagu Yayan Jatnika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Yayan Jatnika terlengkap
  Yayan Jatnika   Writed by Admin  65x     Wednesday, 02-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu