Lirik lagu Yayan Jatnika Sesah Hilapna
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Cinta Kuring Ka Manehna
Anggang Kahalang Sagara
Moal Luntur Kaibunan
Moal Gedag Kaanginan
Cinta Ngan Ukur Salira

**
Cinta Kuring Nu Ayeuna
Masih Kawas Anu Baheula
Kasalira Kuring Cinta
Moal Rek Aya Gentosna
Asih Urang Salamina

Reff
Aduh Nyai Ieu Akang Emut Bae
Ka Salira Teuweleh Ka Bayang-bayang
Aduh Sesah Hilapna

Sakolebat Rerendengan
Bari Ukur Na Impenan
Pinuh Ku Kembang Hareupan
Nyorang Jalan Ka Bagjaan
Kalah Dikumaha Adat Urang Anu Beda

Back**
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sesah Hilapna Yayan Jatnika, lirik lagu Yayan Jatnika Sesah Hilapna, lirik Sesah Hilapna Yayan Jatnika, lirik Yayan Jatnika Sesah Hilapna, Kumpulan lirik lagu Yayan Jatnika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Yayan Jatnika terlengkap, Download Lirik Lagu Sesah Hilapna Yayan Jatnika, Chord dan Lirik Lagu Sesah Hilapna Yayan Jatnika, Terjemahan Lirik Lagu Sesah Hilapna Yayan Jatnika,Yayan Jatnika Lagu Daerah - Lirik Lagu Sesah Hilapna, Profil Yayan Jatnika dan Lagu Sesah Hilapna, Genre Lagu Daerah - Lirik Lagu Sesah Hilapna Yayan JatnikaSesah Hilapna
  Yayan Jatnika   Writed by Admin  1601x     Wednesday, 02-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram