Lirik lagu Yayan Jatnika Pukah (pop Sunda)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Satadina Sugan Teh Moal Rek Cidra
Boro Betah Mika Nyaah, Mika Cinta
Ka Manehna Kuring Geus Asa Miboga
Geuning Asih Teh Lain Nu Kuring
Katresna Gancang Luncatna Milih Nu Lian

Diri Kuring Ibarat Cukang Wahangan
Dipake Meuntas Pikeun Nyorang Paniatan
Batin Sedih Duh Nyeri Kaliwat Saking
Peurih Asa Diturih Ku Hinis
Asa Ditirug Jajantung, Ngalanglayung

Anjeun Datang Deui
Sanggeus Meunang Kanyeri
Tapi Hate Teu Narima
Kanyeri Asa Can Bari
Bongan Anjeun Tega Ngulinkeun Rasa Kacinta

Asih Nu Mimiti
Pukah Teu Puguh Salah
Pegat Beurat Duriat
Anjeun Mah Jongjon Miheman

Diri Kuring Ibarat Cukang Wahangan
Dipake Meuntas Pikeun Nyorang Paniatan
Batin Sedih Duh Nyeri Kaliwat Saking
Peurih Asa Diturih Ku Hinis
Asa Ditirug Jajantung, Ngalanglayung

Anjeun Datang Deui
Sanggeus Meunang Kanyeri
Tapi Hate Teu Narima
Kanyeri Asa Can Bari
Bongan Anjeun Tega Ngulinkeun Rasa Kacinta

Asih Nu Mimiti
Pukah Teu Puguh Salah
Pegat Beurat Duriat
Anjeun Mah Jongjon Miheman
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Pukah (pop Sunda) Yayan Jatnika, lirik lagu Yayan Jatnika Pukah (pop Sunda), lirik Pukah (pop Sunda) Yayan Jatnika, lirik Yayan Jatnika Pukah (pop Sunda), Kumpulan lirik lagu Yayan Jatnika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Yayan Jatnika terlengkap, Download Lirik Lagu Pukah (pop Sunda) Yayan Jatnika, Chord dan Lirik Lagu Pukah (pop Sunda) Yayan Jatnika, Terjemahan Lirik Lagu Pukah (pop Sunda) Yayan Jatnika,Yayan Jatnika Band Pop - Lirik Lagu Pukah (pop Sunda), Profil Yayan Jatnika dan Lagu Pukah (pop Sunda), Genre Band Pop - Lirik Lagu Pukah (pop Sunda) Yayan JatnikaPukah (pop Sunda)
  Yayan Jatnika   Writed by Admin  4962x     Tuesday, 22-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram