Lirik lagu Yayan Jatnika Hampura
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bulan Anu Katembong Sapotong
Bentang Singkaretit Narembongan
Maturan Hate Nu Tunggara
Alatan Dipegatkeun Cinta
Duh, Nalangsa

Diri Ukur Sumerah Ka Gusti
Mugi Sing Kiat Nandangan Lara
Lamun Seug Enya Ieu Karma
Kuring Kungsi Milampah Dosa
Duh, Ampun Gusti

Ka Mana, Ka Mana Neangannana?
Manehna Nu Kungsi, Ku Kuring Dinyeunyeuri, Hampura
Ka Mana, Ka Mana Neangannana?
Manehna Nu Kungsi, Ku Kuring Dinyeunyeuri, Hampura

Diri Ukur Sumerah Ka Gusti
Mugi Sing Kiat Nandangan Lara
Lamun Seug Enya Ieu Karma
Kuring Kungsi Milampah Dosa
Duh, Ampun Gusti

Ka Mana, Ka Mana Neangannana?
Manehna Nu Kungsi, Ku Kuring Dinyeunyeuri, Hampura
Ka Mana, Ka Mana Neangannana?
Manehna Nu Kungsi, Ku Kuring Dinyeunyeuri, Hampura

Ka Mana, Ka Mana Neangannana?
Manehna Nu Kungsi, Ku Kuring Dinyeunyeuri, Hampura
Ka Mana, Ka Mana Neangannana?
Manehna Nu Kungsi, Ku Kuring Dinyeunyeuri, Hampura
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Hampura Yayan Jatnika, lirik lagu Yayan Jatnika Hampura, lirik Hampura Yayan Jatnika, lirik Yayan Jatnika Hampura, Kumpulan lirik lagu Yayan Jatnika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Yayan Jatnika terlengkap, Download Lirik Lagu Hampura Yayan Jatnika, Chord dan Lirik Lagu Hampura Yayan Jatnika, Terjemahan Lirik Lagu Hampura Yayan Jatnika,Yayan Jatnika Band Pop - Lirik Lagu Hampura, Profil Yayan Jatnika dan Lagu Hampura, Genre Band Pop - Lirik Lagu Hampura Yayan JatnikaHampura
  Yayan Jatnika   Writed by Admin  895x     Sunday, 13-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram