Ngalanglangan Pakidulan Garut Ombak Basisir Ketir Dina Waktu Eta Sayang Helang Kakarang Gajah Los Ka Jojontor Sancang ** Ceunah Cek Beja Baheula Aya Nagara Sancang Pakuan Pajajaran Katelahna Prabu Siliwangi Nu Jadi.. Read »
  Yayan Jatnika   Writed by Admin
Daun Kalapa Nu Oyag Ka Tebak Angin Siga Gupayna Kawas Gupayna Nu Lawas Ilang Kasawang Deui Nembongan Deui Asih Munggaran Nu Teu Kahontal Dina Lamunan [ * ] Mun Seug Manehna Kiwari Aya Gigireun Meureunan Hate Moal T.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play