Lirik lagu Yayan Jatnika Kosipa
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nyiar Nombokan Kakurangan
Gajih Sabulan Teu Nyukupan
Tungtungna Guda Gade
Bari Jeung Cape Hate
Barang Geus Numpuk Di Pakgade

Geus Beak Gadekeuneun
Kabutuh Heunteu Eureun
Keur Listrik Jeung Sakola
Unggal Bulan Teu Boga
Alah, Lieur Euy

Aya Nu Ngabejaan
Mun Butuh Kaperluan
Nginjeum Teu Hararese
Cukup Make KTP
Nurutan Tatangga Ka Kosipa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa

Najan Mayarna Unggal Poe
Kubutuh Mah Kumaha Engke
Sugan Isuk Pageto
Milik Mah Saha Nyaho
Anu Penting Di Imah Ngejo
Eyah, Nu Penting Mah Di Imah Ngejo Welah

Nyiar Nombokan Kakurangan
Gajih Sabulan Teu Nyukupan
Tungtungna Guda Gade
Bari Jeung Cape Hate
Barang Geus Numpuk Di Pakgade

Aduh, Aduh, Aduh, Lieur, Kumaha Ieu Hirup?
Yah, Gusti, Ampun
(La-la-la-la-la)
(La-la-la-la-la)
(La-la-la, La-la-la, La-la-la-la)

Geus Beak Gadekeuneun
Kabutuh Heunteu Eureun
Keur Listrik Jeung Sakola
Unggal Bulan Teu Boga

Aya Nu Ngabejaan
Mun Butuh Kaperluan
Nginjeum Teu Hararese
Cukup Make KTP
Nurutan Tatangga Ka Kosipa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa, Pa

Najan Mayarna Unggal Poe
Kubutuh Mah Kumaha Engke
Sugan Isuk Pageto
Milik Mah Saha Nyaho
Anu Penting Di Imah Ngejo

Alah, Uh-hu, Uh-uh
Cape Euy Lah, Mikiran Hirup, Lieur
Heueuh Kahayang Mah
Entong Bere, Hm, Kitu We Pokona Merean Welah
Cape Atuh Da Hirup Teh, Tapi Keun We, Nikmati...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kosipa Yayan Jatnika, lirik lagu Yayan Jatnika Kosipa, lirik Kosipa Yayan Jatnika, lirik Yayan Jatnika Kosipa, Kumpulan lirik lagu Yayan Jatnika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Yayan Jatnika terlengkap, Download Lirik Lagu Kosipa Yayan Jatnika, Chord dan Lirik Lagu Kosipa Yayan Jatnika, Terjemahan Lirik Lagu Kosipa Yayan Jatnika,Yayan Jatnika Dangdut - Lirik Lagu Kosipa, Profil Yayan Jatnika dan Lagu Kosipa, Genre Dangdut - Lirik Lagu Kosipa Yayan JatnikaKosipa
  Yayan Jatnika   Writed by Admin  1018x     Tuesday, 22-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram