Lirik lagu Yayan Jatnika Anggur Hideung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ukur Anjeun Nu Di Dagoan Harita
Ukur Anjeun Nu Di Picinta Harita
Suganteh Arek Satia
Hanas Tigin Mikacinta
Saeutik Kuring Teu Nyangka
Anjeun Tega Sulaya..

Anggur Hideung Panglumpatan Harita
Anggur Hideung Nu Mepende Harita
Teu Malire Kana Nyawa
Raga Ku Kuring Di Siksa
Dina Geulas Inuman..
Ka Gambar Diri Anjeun
Jongjon Miheman

Anggur Hideung Panglumpatan Harita
Asa Tungkeb Bumi Alam Harita

Leungit Rasa Kanyeri
Ku Anggur Hideung, Saliwat
Poho Kana Kuciwa
Ku Anggur Hideung, Saliwat

Poho Dulur Poho Baraya
Poho Kadiri Sorangan
Pangaruhna Si Anggur Hideung
Kana Pikir.., Matak Balueung

Anggur Hideung Panglumpatan Harita
Anggur Hideung Nu Mepende Harita
Teu Malire Kana Nyawa
Raga Ku Kuring Di Siksa
Dina Geulas Inuman..
Ka Gambar Diri Anjeun
Jongjon Miheman

Anggur Hideung Panglumpatan Harita
Asa Tungkeb Bumi Alam Harita

Leungit Rasa Kanyeri
Ku Anggur Hideung, Saliwat
Poho Kana Kuciwa
Ku Anggur Hideung, Saliwat

Poho Dulur Poho Baraya
Poho Kadiri Sorangan
Pangaruhna Si Anggur Hideung
Kana Pikir.., Matak Balueung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Anggur Hideung Yayan Jatnika, lirik lagu Yayan Jatnika Anggur Hideung, lirik Anggur Hideung Yayan Jatnika, lirik Yayan Jatnika Anggur Hideung, Kumpulan lirik lagu Yayan Jatnika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Yayan Jatnika terlengkap, Download Lirik Lagu Anggur Hideung Yayan Jatnika, Chord dan Lirik Lagu Anggur Hideung Yayan Jatnika, Terjemahan Lirik Lagu Anggur Hideung Yayan Jatnika,Yayan Jatnika Lagu Daerah - Lirik Lagu Anggur Hideung, Profil Yayan Jatnika dan Lagu Anggur Hideung, Genre Lagu Daerah - Lirik Lagu Anggur Hideung Yayan JatnikaAnggur Hideung
  Yayan Jatnika   Writed by Admin  26919x     Saturday, 01-08-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram