Lirik lagu Darso Penganten Anyar
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Panganten Anyar Diuk Ngarendeng
Meunang Dangdan Direnceng-renceng
Engeus Biasa Da Ilaharna
Pada Ngagonjak Kusarerea

Dina Poe Harita
Manehna Keur Bahagia
Tepak Toel Geugeut Pisan
Dunia Asa Nu Duaan

Dina Poe Harita
Manehna Keur Bahagia
Tepak Toel Geugeut Pisan
Dunia Asa Nu Duaan

Panganten Anyar Diuk Ngarendeng
Meunang Dangdan Direnceng-renceng
Engeus Biasa Da Ilaharna
Pada Ngagonjak Kusarerea

Dina Poe Harita
Manehna Keur Bahagia
Tepak Toel Geugeut Pisan
Dunia Asa Nu Duaan

Dina Poe Harita
Manehna Keur Bahagia
Tepak Toel Geugeut Pisan
Dunia Asa Nu Duaan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Penganten Anyar Darso, lirik lagu Darso Penganten Anyar, lirik Penganten Anyar Darso, lirik Darso Penganten Anyar, Kumpulan lirik lagu Darso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Darso terlengkap
  Darso   Writed by Admin  783x     Thursday, 25-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram