Lirik lagu Darso Ragaji Beusi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kang Tong Tarik Teuing Abdi Mah Teu Kuat Linu
Laun Atuh Lalaunan Supaya Henteu Disada
Ieu Ogé Lalaunan Sabar Baé Moal Lila
Kagok Da Saeutik Deui Bisi Kaburu Horéam

Motong Beusi Ku Ragaji Disadana Cecekitan
Motong Beusi Ku Ragaji Kudu Dibanjur Ku Cai
Motong Beusi Ku Ragaji Disadana Cecekitan
Motong Beusi Ku Ragaji Kudu Dibanjur Ku Cai

Kang Tong Tarik Teuing Abdi Mah Teu Kuat Linu
Laun Atuh Lalaunan Supaya Henteu Disada
Nyai Mah Tong Loba Omong Bisi Ragajina Potong
Aduh Akang Huntu Linu Sok Anggeuskeun Buru Buru

Motong Beusi Ku Ragaji Disadana Cecekitan
Motong Beusi Ku Ragaji Kudu Dibanjur Ku Cai
Motong Beusi Ku Ragaji Disadana Cecekitan
Motong Beusi Ku Ragaji Kudu Dibanjur Ku Cai

Kang Tong Tarik Teuing Abdi Mah Teu Kuat Linu
Laun Atuh Lalaunan Supaya Henteu Disada
Ieu Ogé Lalaunan Sabar Baé Moal Lila
Kagok Da Saeutik Deui Bisi Kaburu Horéam

Motong Beusi Ku Ragaji Disadana Cecekitan
Motong Beusi Ku Ragaji Kudu Dibanjur Ku Cai
Motong Beusi Ku Ragaji Disadana Cecekitan
Motong Beusi Ku Ragaji Kudu Dibanjur Ku Cai

Motong Beusi Ku Ragaji Disadana Cecekitan
Motong Beusi Ku Ragaji Kudu Dibanjur Ku Cai
Motong Beusi Ku Ragaji Disadana Cecekitan
Motong Beusi Ku Ragaji Kudu Dibanjur Ku Cai
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ragaji Beusi Darso, lirik lagu Darso Ragaji Beusi, lirik Ragaji Beusi Darso, lirik Darso Ragaji Beusi, Kumpulan lirik lagu Darso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Darso terlengkap
  Darso   Writed by Admin  1189x     Friday, 06-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram