Lirik lagu Darso Balebat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Duh Balebat Gening Geus Katembong Caang
Ngalangkangan Carita Nu Maksa Datang
Ieu Hate Teu Benang Disisilihkeun
Rek Di Pelang Ku Anjeun Aduh Jungjunan

Kembang Ati Nu Mangkat Igar Na Ati
Bodas Nyacas Gambaran Harepan Suci
Ngan Hanjakal Cinta Urang Kahalangan
Teu Narima Lamun Kudu Peupeugatan

Teu Wasa Mun Tea Kudu Papisah
Geus Kapalang Deudeuh
Hate Geus Kapalang Nyaah
Teu Wasa Mun Kudu Ngalaksa-laksa
Dalah Dikumaha Meureun Geus Kieu Kuduna

Kembang Ati Nu Mangkat Igar Na Ati
Bodas Nyacas Gambaran Harepan Suci
Ngan Hanjakal Cinta Urang Kahalangan
Teu Narima Lamun Kudu Peupeugatan

Saestuna Diri Teu Bisa Kumaha
Sabab Tangtu Baris Aya Mamalana
Tapi Hate Sok Sedih Ku Panangalna
Da Rumasa Boga Rasa Nyanding Cinta

Teu Wasa Mun Tea Kudu Papisah
Geus Kapalang Deudeuh
Hate Geus Kapalang Nyaah
Teu Wasa Mun Kudu Ngalaksa-laksa
Dalah Dikumaha Meureun Geus Kieu Kuduna
Teu Wasa Mun Kudu Ngalaksa-laksa
Dalah Dikumaha Meureun Geus Kieu Kuduna.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Balebat Darso, lirik lagu Darso Balebat, lirik Balebat Darso, lirik Darso Balebat, Kumpulan lirik lagu Darso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Darso terlengkap, Download Lirik Lagu Balebat Darso, Chord dan Lirik Lagu Balebat Darso, Terjemahan Lirik Lagu Balebat Darso,Darso Dangdut - Lirik Lagu Balebat, Profil Darso dan Lagu Balebat, Genre Dangdut - Lirik Lagu Balebat DarsoBalebat
  Darso   Writed by Admin  1408x     Thursday, 17-11-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram