Lirik lagu Darso Maribaya
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Di Maribaya Manehna Kungsi Nyarita
Cenah Asih Ngarandakah Jeung Deudeuhna
Najan Angin Nu Lirih Leuih Datangna
Arek Langgeng Manehna Neundeun Cintana
Di Maribaya Manehna Serah Teuteupan
Nyukcruk Nyuuh Pasrah Renghap Satekadan
Taya Daya Nu Wasa Mungpang Karepna
Da Sok Inggis Manehna Pegat Geugeutna

Mangka Lisana Cenah Asih Tingtrim Diri
Nu Saenyana Puguh Asih Nyari Panggih
Lana Makalangan
Kuring Leumpang Dina Jero Pangimpian
Ku Maribaya Manehna Ngambang Kabandang
Taya Daya Muka Tresna Saliwatan
Najan Diri Kaburu Aya Nuboga
Tapi Tetep Asih Mah Anu Manehna
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Maribaya Darso, lirik lagu Darso Maribaya, lirik Maribaya Darso, lirik Darso Maribaya, Kumpulan lirik lagu Darso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Darso terlengkap
  Darso   Writed by Admin  44x     Thursday, 26-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram