Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_e90dkur1hmdripffd23ahr3rju, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Dynasti Darso - lirik-lagu.net
Lirik lagu Darso Dynasti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kukupu Teu Apaleun Ka Warna Jangjang Sorangan
Tapi Kabeh Apal Ku Endah Warna Kukupu
Ngiplik Diwaktu Ngengitan Mangsa

Nya Kitu Diri Anjeun Teu Apal Teu Sadar
Jeung Embung Boga Rasa Ieuh Aing Pang Alusna
Ka Luhur Teu Loba Catur Ka Handap Nitah Walatra
Tapi Mantena Allah Ngaistimewakeun Ka Diri Anjeun

Reff
Dipayuneun Sang Kholiq
Gumujeng Diangkir Linggih
Sadrah Tina Papastian
Anjeun Ridho Kana Takdir

Beurat Teu Meunang Beurat
Sedih Teu Meunang Sedih
Rang Teugeurkeun

Dinten Senen Anu Santen
Asa Gelap Salah Wayah
Barangkeakan Nu Dikantun
La Haulla Innalillahi

Ku Teu Percaya Neundeun Kawaas
Ku Kawih Reujeung Tembangna
Asa Cik Keneh Sempal Guyon
Can Parat Kawih Sapada
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Dynasti Darso, lirik lagu Darso Dynasti, lirik Dynasti Darso, lirik Darso Dynasti, Kumpulan lirik lagu Darso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Darso terlengkap
  Darso   Writed by Admin  162x     Saturday, 12-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram