Lirik lagu Darso Halangan Diri
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Na Kunaon Sagala Rupa
Ngan Aral, Gagal Jeung Gagal?
Soal Cinta Jeung Usaha
Kandas Pamaksadan

Kamudahan Bet Ngabalieur
Kalapangan Naronggongan
Paruntungan Lumpat Ngajauhan
Naha, Naha, Kunaon?

Boa-boa Halangan Diri
Nu Mangrupi Dosa-dosa
Kajongjonan, Kangeunahan
Ngumbar-ngumbar Larangan

Boa-boa Halangan Diri
Nu Mangrupi Dosa-dosa
Nu Ngajajar Mani Panjang
Sapanjang Jalan Kareta

Aduh Gusti, Aduh Gusti
Kumaha Ngentengkeunnana?
Aduh Gusti, Aduh Gusti
Kumaha Ngabebaskeunna?

Panon Cireumbay Mapay-mapay Pipi
Ragragan Kana Sajadah
Nginget-nginget Laku Lampah
Ninggang Salah Jeung Salah

Hate Anu Meurih, Hate Nu Ngajerit
Kabeulit Ku Dosa-dosa
Biwir Nu Ngageter Ngedalkeun Rasa Jiwa
Ampun, Ampun, Duh, Gusti

Boa-boa Halangan Diri
Nu Mangrupi Dosa-dosa
Kajongjonan, Kangeunahan
Ngumbar-ngumbar Larangan

Boa-boa Halangan Diri
Nu Mangrupi Dosa-dosa
Nu Ngajajar Mani Panjang
Sapanjang Jalan Kareta

Aduh Gusti, Aduh Gusti
Kumaha Ngentengkeunnana?
Aduh Gusti, Aduh Gusti
Kumaha Ngabebaskeunna?
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Halangan Diri Darso, lirik lagu Darso Halangan Diri, lirik Halangan Diri Darso, lirik Darso Halangan Diri, Kumpulan lirik lagu Darso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Darso terlengkap
  Darso   Writed by Admin  57x     Wednesday, 25-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram