Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_mp96boagibks0b34ca38jtgjk6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Garut Intan Darso - lirik-lagu.net
Lirik lagu Darso Garut Intan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
**
Haritateh Wanci Pasosore
Na Mangsa Poe Nuhalodo Panjang
Ngalanglangan Wetan Kidul Kota Bandung
Bras Ka Kadu Ngora Leles Oge Kaliwatan
Jol Anjo Ka Kota Garut

Cikurai Nangtawing Haruman Ngadago
Luntur Nambahan Kapaur Kuring Harita
Pedah Panggih Jeung Manehna Anu Geulis
Di Cipanas Pisan Pada-pada Ngeumkeun Rasa
Maling Toel Oncon Panon Kuring Teh Kataji Pisan

Reff
Anjeun Lir Inteung Gumilang
Luyu Jeung Lanian Kota Na
Garut Kota Intan Pangirutan

Manis Lir Siga Dodolna
Kareut Ninggal Imutna Sok Sanajan Teubih
Kuringmah Manteung Miheman.

Back**
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Garut Intan Darso, lirik lagu Darso Garut Intan, lirik Garut Intan Darso, lirik Darso Garut Intan, Kumpulan lirik lagu Darso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Darso terlengkap
  Darso   Writed by Admin  249x     Thursday, 10-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram