Darso   Writed by Admin
Demi Anjeun Diri Kuring Moal Mungkir Demi Anjeun Diri Kuring Moal Moal Jalir Ulah Rek Hariwang Ulah Rek Salempang Hate Kuring Moal Arek Luncat Mulang ** Demi Anjeung Tekad Kuring Moal Nilar Demi Anjeung Hasrat Kuring.. Read »
  Darso   Writed by Admin
Tresna Mekar Ieuh .. Di Dago Pakar. Tukeur Paheut Janji Bakal Sauyunan. Tepung Repung Jajantung Rejeng Jajantung. Awor Jadi Hiji Ngaruntuy Lir Buah Kawung. Ricit Na Manuk Jeung Seor Na Angin. Meulit Asih Ngahariring... Read »
  Darso   Writed by Admin
Boga Kabogo Jauh Mentas Laut Leuweung Gunung Tapi Apel Teu Bingung Cukup Hallo Na Telepon Kuring Di Pulau Jawa Manehna Pulau Sumatera Lamun Malam Mingguan Mojok Via Sms-an Jelema Palinter Dunya Beuki Maju Najan.. Read »
  Darso   Writed by Admin
Hayang Kawin Win Win Win Hayang Kawin Geus Teu Tahan Mang Tauntaun Bubujangan Hayang Kawin Win Win Win Hayang Kawin Geus Teu Kuat Beurang Peuting Duh Ngajablay Era Ku Tatangga Eujeung Babaturan Loba Nu Nyeletuk Cenah K.. Read »
  Darso   Writed by Admin
Angin Laut Di Tanjung Baru Mawa Ombak Nganteurkeun Budah Ka Sisi Tempatna Pariwisata Jugjugan Para Rumaja Di Basisir Kaler Kota Karawang Tempat Ulin Bari Ningal Pamandangan Nu Daratang Bari Marawa Impian Papasangan Je.. Read »
  Darso   Writed by Admin
Panganten Anyar Diuk Ngarendeng Meunang Dangdan Direnceng-renceng Engeus Biasa Da Ilaharna Pada Ngagonjak Kusarerea Dina Poe Harita Manehna Keur Bahagia Tepak Toel Geugeut Pisan Dunia Asa Nu Duaan Dina Poe Harita.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play